Partiet som Rågsvedsborna kan lita på

Kära grannar i Rågsved, gå och rösta på söndag, snälla!

Som en del redan vet är jag engagerad i Vänsterpartiet, det parti som alltid är på Rågsvedsbornas sida. Oavsett om det gäller bevarandet av vårt kära Rågsveds friområde som nu blivit naturreservat till stora delar, byggande av fler hyresrätter som våra ungdomar och andra har råd att hyra där vi nu ser de första Stockholmshusen byggas på Bjursätragatan, kampen för bibliotek till Rågsved som har smygstartat i liten skala, bussen till Snösätra som nu går om än med reducerad tidtabell efter alliansens nedskärningar eller kommunal hemtjänst efter den som såldes till underpris av alliansen.

Det är också kamper som vi inte vunnit ännu, till exempel att få tillbaka en ungdomsmottagning till Rågsved eller Vantör, den som alliansen la ner. Eller att få tillbaka vårdcentral i landstingets regi, istället för den privata som alltid hamnar sist i alla undersökningar. Eller att staden ska kunna köpa tillbaka Rågsveds centrum, så att vi slipper dagens förfall. Eller Parkteater till Perssons Betong, men vi ger inte upp. Det som vi ännu inte har fått igenom kämpar vi alltid vidare för att förverkliga.

Vi har också vår populära vision om Rågsveds allé – en klimatsmart vision med pendelstation och ytterligare en t-baneuppgång i Rågsved som bygger ihop Vantör med hyresrätter och studentbostäder som alla ska ha råd att hyra. Visionen har vi kvar och jobbar vidare för att förverkliga inom det som kallas Fokus Hagsätra-Rågsved, där området där vi vill bygga Rågsveds allé ingår.

Innan du lägger din valsedel på söndag, tänk också efter vilka partier som du ser omkring dig i din vardag i Rågsved, som alltid är med på Rågsvedsdagen och Valborg på Perssons Betong med aktiviteter både för barn och vuxna. År efter år, inte bara när det är valår. Skulle bli förvånad om det inte är Vänsterpartiet som du kommer att tänka på.

Och om du behöver ytterligare argument, kolla in alla reformer som Vänsterpartiet har förhandlat in i regeringens budget.