Helgen i bilder

Helgen vecka nio är över och imorgon börjar vardagen igen. Det känns lite motigt att vardagen drar igång igen, men så är ju livet och det är inget att göra åt. Det ha varit en helg fylld av nöjen, avslappning och sovmorgon. Jag har haft tillfälle att gå på båtmässan för första gången på flera år och sedan varit på bio, även det första gången på åtskilliga månader.
Vi såg Dolda tillgångar, en otroligt rörande, varm och hoppingivande film som starkt kan rekommenderas. Så otroligt skrämmande att se hur man i 60-talets USA fortfarande hade ett samhälle segregerat för svarta och vita. I ett land som idag säger sig stå förså stor frihet och alla människors lika värde.
Sen la slutligen min skrivare av ikväll. Jag har väntat länge på att den ska göra det och till och köpt en ny skrivare i avvaktan på att skrivaren ska lägga av. Lite ekonomi har det givetvis varit inblandat också. Jag hade ganska nya bläckpatroner installerade i den gamla skrivaren och ville inte riktigt slänga de nya patronerna innan de börjat tömmas. Trots allt kostar fyra patroner lika mycket som en ny skrivare… Men nu gav skrivaren upp och jag har installerat min nya laserskrivare.
 
Tapas på Caliente i Mall of Scandinavia i lördags
 

 
 
Hemla på Wienercafeet idag
 

 
Den nyinstallerade skrivaren
 

 
Nyinköpt halsduk från Michael Kors