Vänsterpartiet Solna söker politisk sekreterare

Vänsterpartiet Solna söker politisk sekreterare på deltid  Solna styrs idag av alliansen och Vänsterpartiet jobbar i opposition. I Solna stadshus jobbar idag vår gruppledare och två politiska sekreterare, en av dessa ska nu sluta och vi söker därför en efterträdare.  I de politiska sekreterarnas arbetsuppgifter ingår att bistå den kommunala gruppen, ta fram nya initiativ och stödja ledamöterna i sina kommunalpolitiska uppdrag. Det ingår även kommunikationsarbete såsom pressarbete, arbete med hemsida, ta fram tryckt material och jobba med sociala medier. I arbetsuppgifterna ingår även arbete med att bistå föreningen, vilket bland annat handlar om intern kommunikation, kampanjarbete, organisera samt genomföra studier och utåtriktade aktiviteter. Arbetet kräver visst arbete på kvällar och helger. Vi söker dig: Som är genuint intresserad av att arbeta med att stödja och utveckla det politiska och organisatoriska arbetet på föreningsnivå […]